fien

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Yleiset ehdot

Scandinavian Goods -verkkokaupan työntekijät haluavat sinun tietävän, miten käsittelemme antamiasi henkilötietoja, kun rekisteröidyt sivuillemme, käsittelet ja maksat tilauksen. Haluamme sinun olevan varma, että suojelemme yksityisyyttäsi.

Kaikki asiakkailta saadut henkilötiedot ovat täysin luottamuksellisia, ja ne suojataan Suomen tietosuojalautakunnan vahvistamien sääntöjen mukaisesti.

Tehdessäsi tilausta verkkosivuilla www.scandinaviangoods.fi sinun on syötettävä sivuille koko nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voit tehdä ja käsitellä tilaustasi.

Sähköpostiosoitettasi ja muita henkilökohtaisia tietoja ei koskaan luovuteta tai siirretä kolmansille osapuolille Scandinavian Goods -verkkokaupan ulkopuolelle.

 

Tietojen turvaaminen

Osoitteessa www.scandinaviangoods.fi antamiasi henkilötietoja käsitellään äärimmäistä huolellisuutta ja kunnioitusta noudattaen.

Käytämme henkilötietojasi vain, kun käsittelemme tilauksia, toimitamme ja lähetämme tavaroita, varmistamme maksuja, käsittelemme tulli-ilmoituksia ja annamme ilmoituksen kaupallisesta toiminnastamme verotarkastajille.

Verkkokauppa Scandinavian Goods noudattaa sisäisiä turvallisuussääntöjä, jotka on kehitetty erityisesti meidän yrityksellemme. 

Käytämme salauskoodia sekä Secure Socket Layer (SSL) -protokollaa, joiden tarkoituksena on varmistaa oston aikana annettujen henkilötietojen turvallisuus.

Tietoja luottokorteista käsittelee vain rahoituslaitos täysin turvallisen yhteyden kautta. Kun tilauksesi ja maksusi on suoritettu, kaikki maksutiedot salataan, eikä niitä voida käyttää uudelleen.

 

Sivuillemme rekisteröityminen

Rekisteröitymällä verkkosivuille www.scandinaviangoods.fi saat automaattisesti verkkokaupan asiakkuuden.

Verkkokauppamme asiakkaana voit tehdä ostoksia nyt ja tulevaisuudessa. Kaikki tiedot tallennetaan historiaasi sekä toteutuneisiin että suunniteltuihin ostoihin. Se on erittäin kätevää, sillä voit milloin tahansa palata ja jatkaa ostoksia verkkokaupastamme.

 

Uutiskirje

Verkkokaupastamme voit myös tilata uutiskirjeen. Voimme tällöin käyttää sähköpostiosoitettasi ja lähettää sinulle tarjouksia ja tiedotteita sähköpostitse. Uutiskirjeen tarkoituksena on tiedottaa asiakkaillemme uusista tuotteista, erikoistarjouksista, kampanjoista ja muista uutisista.

Jos et halua vastaanottaa uutiskirjettä, voit peruuttaa sen tilauksen milloin tahansa. Voit peruuttaa tilauksen napsauttamalla linkkiä: "Lopeta tilaus", joka on jokaisen uutiskirjeen alaosassa.

 

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Scandinavian Goods -verkkokaupan tietosuojakäytännön muutokset julkaistaan samana päivänä verkkosivuillamme, katso sivu ”Tietosuojakäytäntö”.

Jos sinulla on vielä kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: info@scandinaviangoods.fi.